MUSTAFA ÖZER: ESKİŞEHİRSPOR İNŞALLAH LİGDE KALACAKTIR

Boluspor ile 1-1 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Eskişehirspor inşallah bu ligde kalacaktır. Umudumuz devam ediyor” dedi.

MUSTAFA ÖZER: ESKİŞEHİRSPOR İNŞALLAH LİGDE KALACAKTIR
29 Aralık 2019 Pazar 16:22

Boluspor karşılaşmanın zor bir maç olduğunu belirten Özer, “Gerçekten zor bir maç oldu. Çok pozisyon yakaladık yenebilirdik. İki gündür takımla birlikteyim. Oyuncularımız motive etmeye çalıştım. Oyuncularımla gurur duyuyorum, iyi mücadele ettiler. İyi oynarken gol yedik. İkinci yarı oyuncularıma şunu söyledim. “Bu galibiyeti Eskişehirspor taraftarına armağan edin” dedim. Onlarda çıktı golünü attı. Başka gollerde bulabilirdik. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Eskişehirspor inşallah bu ligde kalacaktır umudumuz devam ediyor.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.