MUSTAFA ÖZER BURSASPOR İLE OYNANACAK MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, zorlu Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA ÖZER BURSASPOR İLE OYNANACAK MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
30 Ocak 2020 Perşembe 15:30

Adanaspor ile oynanan karşılaşmada galibiyeti çok istediklerini belirten Özer, “1 puanda bu ligde büyük önem taşıyor” dedi. Kaliteli, Eskişehirspor’u seven bir ekip le birlikte çalıştıklarını belirten Özer, “Gerçekten çok karakter sahibi futbolcularımız var. Ben hepsi ile ortaya koydukları mücadeleden dolayı gururu duyuyorum” diye konuştu.

Bursaspor karşılaşması ile ilgili olarak da konuşan Özer, “Ligin en kaliteli takımlarından biri ile karşılaşacağız. Atmosfer olarak da çok baskılı bir maç olacak. Ben futbolcularıma yenseniz, yenilseniz ya da berabere kalsanız da karakterinizi o sahaya koyun dedim” diye konuştu.

Ligde kalmak için en az 25-26 puan toplamaları gerektiğini belirten Özer, “Biz Eskişehirspor’u bu ligde tutmak istiyoruz. Bunun için her puan bizim için çok büyük anlam taşıyor” dedi.

Eskişehirspor kadrosuna dahil Olan Erdal Akdari ile ilgili olarak da “Takımdaki  diğer futbolcularım gibi benim için çok değerli. Yönetime bu futbolcunun kadroda yer almasını istediğimi belirtmiştim. Şimdi o da bizimle. Bursaspor maçında hazır olmadığı için görev alamayacak. Yoğunlaştırılmış antrenman programı ile en kısa sürede hazır hale getirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.