MURAT DİRİ: Cebinde dolmuş parası olan çocukların aklını karıştırdık

Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “maçların ardından futbolculara yönelik eleştirilere ve övgülere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

MURAT DİRİ: Cebinde dolmuş parası olan çocukların aklını karıştırdık
07 Aralık 2019 Cumartesi 15:17

Diri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Değerli arkadaşlar; artık her maç sonrası bir oyuncumuzu göklere çıkarıp diğerlerini gömmeyelim. Takım olarak iyi bir ivme yakaladık gidiyoruz. Artık BİR olabilmeye başarmak üzereyken geçen sene yapılan hataları yapmamak gerekiyor. Hepsi bizim değerimiz kardeşimiz evladımız.

Mehmet Özcan bu sezona kötü başladıysa geçen sezon 3 milyon € 1 milyon $ sürekli şöyle böyle diyerek cebinde dolmuş parası olmayan çocukların aklını karıştırdık. Hepimizin beğendiği oyuncular illaki vardır. Ama birini yüceltirken diğerlerini de gömmeyelim. Destekleyelim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.