MİNİKLER FUTSAL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile bu yıl 8.si düzenlenecek olan Minikler Futsal Şenliği 20 Ocak'ta başlıyor.

MİNİKLER FUTSAL ŞÖLENİ BAŞLIYOR
18 Ocak 2020 Cumartesi 12:08

Amatör spor ve sporcuların en büyük destekçisi olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği turnuvalarla yüzlerce sporcuyu bir araya getirmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, EASKF ve TÜFAD iş birliği ile iş birliği içerisinde geleneksel hale gelen Minikler Futsal Şenliği bu yıl da büyük bir katılım ile gerçekleşecek. 14 kulüpten 29 takımın ve yaklaşık 600 sporcunun katılacağı turnuva Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi Spor salonunda 1 hafta boyunca devam edecek. Adeta futbol şenliğine dönüşecek turnuvada 2009-2010 ve 2011-2012 doğumlu çocuklar mücadele edecek.

26 Ocak Pazartesi günü final müsabakasıyla sona ermesi planlanan şenlikte takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.