Liseli öğrencilerden futsal maçı

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Elbruz Bilge Özel Eğitim Okulu öğrencileri arasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda futsal maçı düzenlendi. 

Liseli öğrencilerden futsal maçı
09 Kasım 2016 Çarşamba 13:06

Düzenlenen maçla, zihinsel engelli öğrencilerin sportif ve sanatsal faaliyetlere katılımını arttırmaya ve engelli vatandaşların toplumsal yaşamın doğal bir parçası olarak faaliyetler yapabilme haklarının olduğuna dikkat çekmek maksadı güdüldü. Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Semih Yavuz, "Duyarlı etkinliğinden dolayı Elbruz Bilge Özel Eğitim Okulu yönetici ve öğretmenlerini kutluyor, futsal maçını galibiyetle taçlandıran engelli kardeşlerimizi tebrik ediyor, sponsorumuz Murat Pastanelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca spor kulübümüzün toplum hizmeti çalışmaları kapsamında bu etkinliğin bir parçası olmak da okulum, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına mutluluk verici. En büyük engel, insanın beynindeki engeldir. Her insan, bir gün engelli olabilme riskiyle yaşamaktadır, unutmayalım" dedi.

Kaynak: İHA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.