LİG ÖNCESİ MORALLENDİK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesi son hazırlık maçında Tofaş ile mücadele eden Eskişehir Basket müthiş bir oyun ortaya koydu ve rakibini 88-81’lik skorla yenmeyi başardı.

LİG ÖNCESİ MORALLENDİK
30 Eylül 2017 Cumartesi 20:50

Karşılaşmaya E.J Rowland, Marshall, Billy Baron, Viacheslav Kravtsov ve Jeff Ayres ilk 5’i ile başlayan Eskişehir Basket, ilk sayıyı Sean Marshall ile buldu. Büyük çekişmenin yaşandığı çeyrekte ipleri bir an olsun elinden bırakmayan Potanın Şimşekleri, Marshall ve Jeff Ayres ile sayı üreterek 1. periyodu 26-15 önde tamamladı. 2. çeyreğe 11 sayı önde giden Dev Adamlar bir an olsun rehavete kapılmadı. Konuk ekip Tofaş, periyodun ortalarına doğru aradaki farkı eritse de Yunus Emre Sonsırma’nın başarılı performansıyla temsilcimiz oyunun kontrolünü bırakmadı. Rakibine 7 sayı fark atan Dev Adamlar ilk yarıyı 46-39 önde kapatmayı bildi. 3. periyotta da oyunun hakimi olan Eskişehir Basket Billy Baron ve Jeff Ayres ile farkı çift hanelere çıkartsa periyodun sonlarına doğru toparlanan Tofaş son çeyreğe 64-60 geride gitti. Son çeyrekte Kadji ile farkı tamamen eriten Tofaş’a cevap yine Jeff Ayres’ten geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı maçı Eskişehir Basket 88-81’lik skorla kazandı.

1. Periyot Sonucu

Eskişehir Basket-Tofaş: 26-15

İlk Yarı Sonucu

Eskişehir Basket-Tofaş: 46-39

3. Periyot Sonucu

Eskişehir Basket-Tofaş: 64-60

Maç Sonucu

Eskişehir Basket-Tofaş: 88-81

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.