KUTLAMALAR ERTELENDİ

Bu yıl Ramazan dolayısıyla 1 Temmuz'a ertelenen Eskişehirspor 52. yıl kutlamaları kongreden bir sonuç çıkmadığı gerekçesiyle ileri bir tarihi ertelendi.

KUTLAMALAR ERTELENDİ
01 Temmuz 2017 Cumartesi 13:08

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği tarafından her sene Adalar'da yapılması gelenekselleşen Eskişehirspor kuruluş yılı kutlamaları bu yıl Ramazan dolayısıyla 1 Temmuz'a ertelenmişti. Bugün Eskişehirspor'un 55. Genel Kurulu'nda yeni başkan ve yönetim kurulunun oluşmamasının ardından kutlamalar da ileri bir tarihe ertelendi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, "Kongrede bir sonuç çıkmadı. Bu akşam yapılması planlanan Eskişehirspor Doğum günü kutlamaları ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.