KUMRU’DAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Eskişehirspor’un, Göztepe ile oynayacağı final maçı öncesinde bir açıklama yaparak, “Kentin önde gelenleri iş ve sanayi dünyası Eskişehirsporlu taraftarları maça taşımak için seferber olmalı.” dedi.

KUMRU’DAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI
30 Mayıs 2017 Salı 15:17


Giresunspor’ı rövanş karşılaşmasında 1-0 yenerek adını finale yazdıran Eskişehirspor’da rota Göztepe ile oynanacak final karşılaşmasına çevrildi.

Antalya’da oynanması beklenen karşılaşma öncesinde kente seslenen Odunpazarı kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, “Çok zorlu bir sürecin ardından tüm şehrin umutla beklediği Süper Lig’in kapısını açmayı başardık. Şimdi adımımızı bu kapıdan içeri atmakta sıra. Bu noktada Eskişehirspor’un en önemli gücü taraftara da büyük görev düşecek. Antalya’da yapılması beklenen final karşılaşmasında her bir taraftarın varlığı büyük önem taşıyor. Taraftarlarımızın Antalya’ya ulaşımı konusunda şehrin önde gelenleri ve iş dünyasının seferber olması gerekiyor. İzmir temsilcisi Göztepe için İzmir’de böyle bir projenin hayata geçirildiğini öğrendim. Bizim şehrimizin de duyarsız kalmayacağını taraftarlarımıza ulaşım konusunda destek sağlayacağından kuşku duymuyorum.” dedi. 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.