Kongreye saatler kala büyük sessizlik sürüyor

Kritik kongreye saatler kala henüz ne bir başkan adayı, ne de bir liste ortaya çıkmadı. Eskişehirspor’un mevcut hali korku filmlerini aratmıyor.

Kongreye saatler kala büyük sessizlik sürüyor
12 Ekim 2019 Cumartesi 19:18

Eskişehirspor tarihinin en kritik kongrelerinden birine doğru hızla ilerlerken, henüz başkan adayı ve listenin çıkmaması taraftarları tedirgin ediyor. Mali dar boğaz, sportif bazdaki istikrarsızlık ve son olarak yönetimsel olarak girilen kriz Eskişehirspor için bundan sonraki süreci daha da içinden çıkılmaz hale getireceğe benziyor.

Vatandaşın çare olarak gördüğü Sinan Özeçoğlu kongreye saatler kala hala sessizliğini koruyor. Yeni liste yapacağı yönünde iddialar ile gündeme gelen Osman Taş ile ilgili olarak da henüz net bir şeyler söylemek oldukça zor.

Öte yandan bir dönem Eskişehirspor Yönetimine talip olacağı iddia edilen Mustafa Akgören’de sessizler listesinde yer alan bir diğer isim. Pazar Günü saat 14.00’te Anemon Otel’de başlayacak kongrede herhangi bir yönetimin çıkmaması halinde görev bir kez daha divan başkanlığına devredilecek. Erteleme talebi ardından Divan yönetimi bir sonraki kongreye kadar Eskişehirspor’u yönetmeye çalışacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.