KONGRE ÖNCESİ KRİTİK GÖRÜŞME

Yarın yapılacak kongre öncesinde Eskişehirspor taraftar liderleri, eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ile görüştü.

KONGRE ÖNCESİ KRİTİK GÖRÜŞME
28 Kasım 2017 Salı 18:15

Zor günlerden geçen Eskişehirspor’da Sinan Özeçoğlu’nun başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından, yeni başkanın kim olacağı sorusu cevabı aranırken, taraftarlar eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ile bir araya geldi Nebi Hatioğlu daha önce yaptığı açıklamalarda mevcut yönetimin göreve devam etmesi gerektiğini belirtmişti. Taraftarların Hatipoğlu ile yaptığı görüşmede Sinan Özeçoğlu yönetiminin göreve devam etmemesi durumunda, kendisinin başkan olmasını istediği öğrenildi.  Kongreye saatler kala yapılan görüşmelerden ne sonuç çıktığı hala belirsizliğini koruyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
es-es küçükesen (yenikent) - 6 yıl önce
Sevgili hatipoğlu yaşım 65 çok şeyleri yasadım bu renk ve arma ile fazla bişi yazamayacağım..... inan yutkunurum... taraftar brliği baskanlarınada saygıllar sevmek çok güzel