Kombinelere ilgi bekliyorlar

Geçtiğimiz sezon taraftarın büyük desteğini arkasına alan Eskişehir Basket, muhteşem bir sezon geçirerek yalnızca Federasyon Kupası’nı almakla kalmadı, sezonu Süper Lig’e çıkarak taçlandırdı. Bu sezonda büyük desteği arkasında hissetmek isteyen Siyah-Kırmızılı ekip geçtiğimiz gün satışa çıkan kombinelere ilgi bekliyor

Kombinelere ilgi bekliyorlar
10 Eylül 2017 Pazar 15:46

 

Kadro güçlendi

Başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetim, geçtiğimiz sezon Federasyon Kupası ve lig şampiyonluğu olmak üzere iki büyük kupa alan takımın bu sezon da Eskişehirli basketbol severleri sevindirmesini istiyor. Şampiyon kadrodan 3 ismi takımda tutan ekip, ligde güçlü rakiplerle kafa kafaya oynayabilecek bir kadro oluşturdu. Avrupa’nın deneyimli Koçu Josep Maria Berrocal’in yanı sıra Jeff Ayres, E.J Rowland, Billy Baron, Viacheslav Kravtsov gibi yıldızlar Siyah-Kırmızılı takımın başarısı için ter dökecek.

 

Yıldızları izleyeceğiz

Eskişehirli basketbol severler, bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde önemli takımları ve yıldız oyuncuları izleyecek. Başta son Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş olmak üzere Anadolu Efes, Beşiktaş SJ, Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka gibi yıldız oyunculardan oluşan takımlar Eskişehirli basketbol severler tarafından canlı olarak izlenebilecek.

 

Tribünler dolmalı

Taraftarıyla bütünleşerek muhteşem bir sezonu geride bırakan Potanın Şimşekleri bu sezon çok daha zorlu maçlara çıkacak. Dolu tribünlere alışan ve maçların büyük bölümünü taraftarının müthiş desteğiyle oynayarak önemli zaferleri imza atan Dev Adamlar, aynı coşkuyu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde de yaşamak istiyor. Zorlu ligde hedefini Play-Off olarak belirleyen Siyah-Kırmızılılar güçlü rakiplerinin arasında klasmanda iyi bir yer yakalamak için mücadele edecek.

 

Artık söz taraftarda   

Fenerbahçe Doğuş’un Euroleague şampiyonluğunu kazanması ülkemizin basketbola bakış açısına son derece olumlu katkı yaptı. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi de Avrupa’nın önemli ligleri arasında kabul ediliyor. İşte Eskişehirli basketbolseverlerin bu ligin heyecanını tribünlerde yaşayabilmesi ve takıma büyük destek vermesi için kombinelere ilgi göstermesi bekleniyor. Önemli transferler yaparak Eskişehir’e yakışan bir takım kuran Eskişehir Basket yönetimi, kombine fiyatları şu şekilde;

 

Kombine        : 400 TL

VIP Kombine        : 750 TL

Sezon içi bilet        : 25 TL

FB, BJK, GS, A. Efes maçları: 50 TL


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.