Koç Berrocal: Hedef 3'te 3

Eskişehir Basket’in İspanyol koçu Josep Maria Berrocal, Banvit karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını, Anadolu Efes maçını da taraftarın desteğiyle kazanabileceklerini belirtti.

Koç Berrocal: Hedef 3'te 3
20 Ekim 2017 Cuma 10:42


Banvit maçı hakkında konuşan Berrocal, “Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Burada galibiyet almanın zor olduğunu biliyorduk. İlk yarı çok iyi oyun ortaya koyduk. 3'üncü çeyrek kötü oynasak da son çeyrekte oyunumuzu düzelterek galibiyeti hak ettik. Bütün maçı oynamayı öğrenmemiz lazım. Lig zor bir lig. Kazanmak istiyorsak bütün maçı iyi oynamamız lazım” ifadelerini kullandı.
“Hedef 3’te 3”
23 Ekim Pazartesi günü sahasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Anadolu Efes’i konuk edeceklerinin altını çizen Koç Berrocal, “Anadolu Efes zorlu bir takım. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi yendiler. Ancak biz de hazırlıklarımızı iyi yapıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle 3’te 3 yapmak için ter mücadele edeceğiz” dedi. Eskişehir Basket-Anadolu Efes maçı Pazartesi günü saat 19.00’da Eskişehir’de oynanacak.
Gençlerin rakibi İstanbul BBSK
Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı, ligin 4’üncü haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek. Ligde 3’te 3 yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Siyah-Kırmızılı ekip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Antrenör Rıza Solmaz’ın talebeleri maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehir Basket-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçı 21 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Yenikent Spor Salonu’nda oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.