KOÇ BERROCAL'DAN GALİBİYET AÇIKLAMASI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında konuk ettiği Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 76-72 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, "Oyunun son bölümünde kontrolü elimize alıp maçı kazandık." dedi.

KOÇ BERROCAL'DAN GALİBİYET AÇIKLAMASI
07 Nisan 2018 Cumartesi 16:10

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı takımın tebrik etti.

Düşme potasındaki rakibin maçı kazanmayı istediğini vurgulayan Berrocal, şöyle konuştu:

"Bundan sonrası için 6 maç kaldı. Tüm takımlar için birer final niteliğinde. Her takım bu maçları kazanmaya çalışacak. Oyunun belirli bölümlerinde basit hatalar da yaptık. Belki endişeli bir oyun içine büründük. Önemli olan sonunu iyi getirmekti. Oyunun son bölümünde kontrolü elimize alıp maçı kazandık. Takım olarak daha iyi oynayacağımız zamanlar da gelecek."

Siyah-kırmızılı takımın oyuncusu Billy Baron ise takım olarak iyi oynayıp maçı kazanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

- Demir İnşaat Büyükçekmece cephesi

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın da kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirtti.

Üst üste maç kaybetmenin sıkıntılı olmaya başladığını ifade eden Çıvgın, "Gerekli mücadele ve reaksiyonu gösterdik. Maçı son bölümüne kadar iyi taşıdık ancak akıllı olmamız gereken yerlerde kötü tercihler yaptık. İki üç atışı kaçırınca maçı kaybettik." diye konuştu.

Demir İnşaat Büyükçekmece'nin oyuncusu Diamon Simpsons ise iyi oynadıkları maçta Eskşehir Basket'in oyuncusu Baron'un attığı üç sayılık basketlerin karşılaşmanın seyrini değiştirdiğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.