Kendimizi göstereceğiz

Eskişehir Basket’in deneyimli oyun kurucusu Yunus Emre Sonsırma, Süper Lig’in çok kaliteli bir lig olduğunu söyledi. Yunus Emre, bu sezon kendilerini göstereceklerini belirtti.

Kendimizi göstereceğiz
06 Ağustos 2017 Pazar 15:05


Sezon için sabırsızlanıyorlar

2016-17 sezonunda müthiş bir performans ortaya koyarak Süper Lig’e yükselen potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket’te yeni sezon hazırlıkları için geri sayım sürüyor. 14 Ağustos’ta Eskişehir’de toplanarak top başı yapacak olan Potanın Şimşekleri, yeni sezonu iple çekiyor. Süper Lig’e giden yolda takımına büyük katkı sağlayan deneyimli oyuncu Yunus Emre Sonsırma, birçok transfer teklifini reddederek Siyah-Kırmızılı yönetimin de girişimleriyle bir sezon daha Eskişehir Basket forması giymeyi kabul etmişti.

 

“Heyecanlı bir yıl olacak”

Deneyimli oyuncu Yunus Emre yaptığı açıklamada takım olarak yeni sezonu iple çektiklerini belirtti. Süper Lig’in çok kaliteli ve zorlu bir lig olduğuna parantez açan Yunus, “Arkadaşlarım ve ben Süper Lig maratonu için sabırsızlanıyoruz. Gerçekten güzel transferler yapıldı. Heyecanlı bir sezon olacak ve bu sezon Süper Lig’de kendimizi göstermek istiyoruz. Zorlu takımlar var. Bu ligde hiçbir takıma kolay lokma diyemeyiz. Her maçta azami surette dikkatli olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.