KAZIM KURT’UN SÖZLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’un yeniden ayağa kalkması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Kurt, “Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacaksan konuş. Çıkaramayacaksan 2019’da belediyeleri bize verirseniz biz varız mantığıyla bu iş olmaz. Herkes elindeki yetkiyi ve gücü Eskişehirspor yararına kullanmalıdır.”dedi. Kurt’un bu sözleri ayakta alkışlandı.

KAZIM KURT’UN SÖZLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI
01 Temmuz 2017 Cumartesi 12:39


 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor 55. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada büyük alkış aldı. Kurt, “Eskişehirspor için şimdiye kadar ne görev verilmişse Odunpazarı Belediye Başkanı olarak yerine getirdim. Ama spora siyasetin sokulmasını doğru olmadığını düşünmediğim için hiç sesimi çıkarmadım. Bu böyle devam edecektir. Biz Eskişehirspor’un efsaneleşmiş dönemlerinde büyüdük. Şimdi sorumluluk alan yönetici olarak ona karşı görevlerimizi yerine getiririz. Eskişehirspor’a herkesin samimi sahip çıkması gerekir. Arkadan dolanarak Eskişehirspor ayağa kalkmaz. Geçen yıl bazı doğru adımlar atılsaydı Eskişehirspor hem küme düşmezdi hem bu kadar borçlanmazdı hem de Süper Lig’e çıkardı.”dedi.


Herkesin takıma destek olması gerektiğini kaydeden Kurt, “Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartacaksan konuş. Çıkaramayacaksan 2019’da belediyeleri bize verirseniz biz varız mantığıyla bu iş olmaz. Herkes elindeki yetkiyi ve gücü Eskişehirspor yararına kullanmalıdır. Eskişehir demokrasiyi sindirmiş bir kent. Kimse dayatmayla seçim kazanmaz. Eskişehirspor Süper Lig’de olsa hangi partinin zararı olur. Antalya’da maçı kaybettiğimiz zaman herkes ağladı. O nedenle herkes elini taşın altına sokmalı. Ne verebiliyoruz. Ne yapabiliyoruz. Eskişehirspor’a Odunpazarı Belediyesi ve Kazım Kurt olarak ne yapabilirim. Yasalar ve gücümüzün belli olduğu kadar yaptı. Ama Eskişehir’de Odunpazarı gücünde 100 tane kurum var. Odunpazarı’nın bütçesi 150 milyon. Karayolları Şube Müdürlüğü’nün mazot parası kadardır. Kimsenin kimseye akıl vermeye ihtiyacı yok. Burada bir cenaze var. Hep birlikte kaldıracağız. Bu taraftardan ben utandığım için bunu yapıyorum. Giremediği maça bilet aldı bu taraftar. O zaman Eskişehir Organize Sanayisi’nde 500 tane kurum var. 500’er bin lira 100’er bin lira ya da bir loca. Alsınlar arkadaşlar. Eskişehirspor varsa hepimiz olmalıyız. Burası siyaset üstüdür.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.