Kazandık…

Kaleden, en uçtakine kadar hepimiz teriniz son damlasına kadar sahaya akıttınız. Bu haber yazılırken 1-0 öndeydiniz. Yenilseniz de gam değil.

Kazandık…
04 Kasım 2018 Pazar 20:49

Ligin kalbur üstü takımlarından olan Osmanlıspor’u konuk eden Eskişehirspor karşılaşmanın ilk yarısında rakibi ile kora kor mücadele etti. Bu yarıda Osmanlıspor zaman zaman tehlikeli ataklar yapsa da karşılaşmanın ilk yarısının genel görüntüsü orta saha mücadelesi şeklindeydi. İlk yarının son saniyelerinde Alperen Kocabaş Osmanlıspor defansının hatasını affetmeyerek eskişehirspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Eskişehirspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıya daha moralli çıkan Eskişehirspor ikinci yarının ilk 20 dakikasında oldukça organize ataklarla rakip kaleyi zorladı. Geriye kalan dakikalarda Osmanlıspor golü bulmak için baskı kurmaya çalışsa da Genç Şimşekler defans hattında  canını dişine takarak mücadele etti. Habere nokta koyarken karşılaşmada 80. dakikası oynanıyordu. Taraftar tribünleri inletirken, Genç Şimşekler ise sahada varlarını yoklarını ortaya koyuyorlardı. Hepinizin alınlarınızdan öpüyoruz…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.