KANATLANIP UÇTUĞUN YERDE BAHTİYAR OL

Eskişehirspor'un unutulmaz futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu, doğum günü olan 2 Ocak'ta unutulmadı.

KANATLANIP UÇTUĞUN YERDE BAHTİYAR OL
02 Ocak 2018 Salı 12:59

5 Eylül 2012’de evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hayata gözlerini yuman Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu unutulmuyor.

O dönem Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş, imza töreninde Ediz Bahtiyaroğlu 'nun forması ile poz vermişti. Ediz, bu anı görünce Necati'ye takılarak, "Abi formamda gözün mü var?" yazmıştı.

O gün 26 yaşında olan Ediz Bahtiyaroğlu, Necati Ateş'e yaptığı bu şakanın üstünden kısa bir süre geçmesinin arından evinde rahatsızlanarak hayata gözlerini yumdu. Bu haber, hem Eskişehirspor, hem de Türk futbol camiası üzerinde şok etkisi yarattı. Sinan Alaağaç'ı da yıllar önce cennetin takımına uğurlayan Eskişehirspor camiası, aynı acıyı bir kez daha yaşamıştı.

Eskişehirspor camiası futbolcuyu doğum gününde unutmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.