Kamil Ahmet Çörekçi takıma veda etti

Eskişehirspor'da 3,5 yıldır fotma giyen başarılı oyuncu Kamil Ahmet Çörekçi sözleşmesinin sona ermesinin ardından kırmızı siyahlı kulüpten ayrıldı. Çörekçi, sosyal medya hesabından kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Kamil Ahmet Çörekçi takıma veda etti
09 Haziran 2017 Cuma 10:27

  Eskişehirspor’un başarılı oyuncularından Kamil Ahmet Çörekçi takımdan ayrıldı. Sözleşmesi sona eren Çörekçi'nin Antalyaspor ile anlaşma yapacağı öğrenildi. Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncu için menajerine teklif gittiği bildirildi.

Öte yandan Çörekçisosyal medya hesabından yayınladığı mesajda kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Çörekçi, "Bundan 3,5 yıl önce Eskişehirspor seninle ilgileniyor denildiğinde hiç düşünmedim. O büyük taraftar ve camia hemen gözlerimin önüne geldi. Çok mutluydum. Burada, bu kulüpte olmaktan, ilkleri başarmak ve yaşatmak için bütün isteğimle çalıştım. Koştum, yoruldum ama olmadı. Finaller olmadı. Türkiye Kupası finalinde de olmadı, Play Off finalinde de. Herkese bir özürü borç bilirim. Bazı şeylerin önüne geçemezsiniz. Beni ben yapan bu camiaya çok teşekkür ederim. Lütfen hakkınızı helal edin." ifadelerine yer verdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.