KADER MAÇINA DAKİKALAR KALDI

Ligde kalma mücadelesi veren 2 ekibin karşılaşmasına dakikalar kaldı. Eskişehirspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı karşılaşmada Eskişehir Atatürk Stadının büyük kısmının dolması bekleniyor. Kritik maç saat 13.00'te başlayacak.

KADER MAÇINA DAKİKALAR KALDI
15 Nisan 2018 Pazar 10:34

Spor Toto 1. Lig'in  31. haftasında Eskişehirspor, ligde kalma yolunda kritik önem taşıyan karşılaşmada Samsunspor’u konuk ediyor. Siyah Kırmızılılar final niteliğindeki son 4 maçın ilk ayağında Samsunspor’u ağırlıyor. Galibiyetten başka hiç bir sonucun önem taşımadığı karşılaşmada 20 bini aşkın taraftarın gücünü arkasına alacak olan Eskişehirspor galip gelerek nefes almak istiyor.

SON 6 HAFTA KABUS GİBİ GEÇTİ

Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor son 6 haftada üç puana hasret kaldı. En son 24’üncü haftada deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenen Eskişehirspor bu maçın ardından tam 6 haftada sadece 1 puan toplayabildi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA 2 EKSİK

Eskişehirspor’un bugün oynayacağı karşılaşmada iki eksiği bulunuyor. Balıkesirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Semih Şentürk bugünkü karşılaşmada cezasını dolduracak ve maçı tribünden izleyecek. Aynı karşılaşmada sakatlanan  Nijeryalı futbolcu Ofoedu’da  zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

MAÇIN HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU

Bugün saat 13.00’de başlayacak olan Eskişehirspor - Samsunspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Yaşar Kemal Uğurlu, son olarak Eskişehirspor’un 29 Mayıs 2017 tarihinde Eskişehir’de oynadığı ve 1-0 galip geldiği Akın Çorap Giresunspor maçını yönetmişti.

MUHTEMEL 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR: KAYACAN , KAAN, BEDİRHAN, AKAMİNKO, SEMİH GÜLER, HASAN HÜSEYİN ACAR, DORUKHAN, BİLAL AZİZ, HASAN AYAROĞLU, HÜRRİYET, BRUNO MEZENGA

SAMSUNSPOR: FURKAN KÖSE, ERCAN YAZICI, AHMET BURAK SOLAKEL, ERKAM REŞMEN, KENAN KARIŞIK, OĞUZ GÜRBULAK, SAMED KILIÇ, ÇAĞRI ORTAKAYA, ENES İSLAM İLKİN, GEORGİOS SAMARAS, JONATHAN AYİTE

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.