KAÇ FORMA SATILDI?

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve yönetiminin düzenlediği kampanyalar beklenen etkiyi oluşturmadı. Forma üzerine isim yazdırma, kumbara ve 26 saatte 26 bin forma kampanyalarında hedeflenen sayıların çok gerisinde kalındı

KAÇ FORMA SATILDI?
30 Temmuz 2019 Salı 11:43

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve yönetiminin düzenlediği kampanyalar beklenen etkiyi oluşturmadı. Forma üzerine isim yazdırma, kumbara ve 26 saatte 26 bin forma kampanyalarında hedeflenen sayıların çok gerisinde kalındı  ‘26 saatte 26 bin forma’ adı altında 3 televizyonun belirli aralıklarla canlı yayınladığı programda Porsuk Çayı üzerinde kurulan platformda forma satışı yapıldı. İlk gün 6 bin 200’e yakın forma satıldı. İkinci gün bu sayı çok daha aşağıda kaldı…İki gün sonunda 8 bin civarında forma satışı gerçekleşti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.