KAÇ FORMA SATILDI?

Eskişehirspor kampanya kapsamında satılan forma adetini açıkladı.

KAÇ FORMA SATILDI?
10 Ağustos 2019 Cumartesi 05:08

Eskişehirspor'a gelir elde etmek için başlatılan 26 saat 26  bin forma kampanyası kapsamında kaç forma satıldığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada  4 bin 548 adet forma satışı gerçekleşti.

Kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada ayrıca, "“26 Saat 26.000 Forma Kampanyası” için canlı yayında ya da sonrasında ismini yazdırıp ücretini ödeyerek kulübümüzün zor günlerinde desteğini esirgemeyen yurt içinde ve yurt dışında farklı şehirlerde yaşayan taraftarlarımıza, esnafımıza, işçilerimize, öğrencilerimize, iş insanlarına, belediye başkanlarımıza, partilerimize, sendikalarımıza, kooperatiflerimize, farklı armalara gönül vermiş ve bizim varoluş mücadelemize omuz veren takım taraftarları ve yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Ödeme yapanların listesi 2 farklı dosya ile kamuoyuna duyurulur. Ücretini ödediği halde ismini listelerde görmeyen kampanya katılımcılarımızın kulübümüzle iletişime geçmesini rica ederiz" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.