İSTANBULSPOR DEPLASMAN MASRAFLARI SAĞLIK-SEN'DEN

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve Sendika üyeleri Eskişehirspor'u ziyaret etti.

İSTANBULSPOR DEPLASMAN MASRAFLARI SAĞLIK-SEN'DEN
07 Ağustos 2017 Pazartesi 12:51

Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve Sendika üyeleri, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Köksal, Eskişehirspor'a destek olmak adına siyah kırmızılı takımın TFF 1.Lig 1.hafta mücadelesinde deplasmanda İstanbulspor A.Ş. ile oynayacağı karşılaşmanın deplasman masraflarını karşılayacaklarını belirtti. Köksal, 9 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da Vali Hanefi Demirkol tesislerinde basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracaklarını ifade etti. 

Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de, Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi'ne ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.