İSTANBUL BB-ESKİŞEHİR BASKET: 85-71

Eskişehir Basket maça E. J. Rowland, Billy Baron, Caner Erdeniz, Berkay Candan ve Jeff Ayres ilk 5’i ile başladı.

İSTANBUL BB-ESKİŞEHİR BASKET: 85-71
27 Ocak 2018 Cumartesi 15:29

İlk basket İBB’den Ivan Buva’dan ve ilk 4 buçuk dakika 12-0 İBB üstünlüğüyle geçildi. Koç Berrocal bu anlarda mola aldı. Ev sahibi ekipten Thompson, Buva, Tevfik çok etkili oldu.

Eskişehir Basket adına ilk basket E.J. Rowland’tan geldi. Baron, Ayres ve Berkay skora katkı veren diğer isimler oldu. İlk çeyrek 24-9 İBB üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci çeyrekte Buğrahan ve Yunus’la farkı kapatan Eskişehir Basket, bir ara 12 sayıya kadar indirdi. Ama Buva’nın art arda iki üçlüğüyle skor 32-14’e geldi. Bitime 6 dakika 10 saniye kala fark yeniden açıldı. İlk devre 45-26 İstanbul BB üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarıya İBB Ivan Buva ile etkili başladı. Eskişehir Basket’in ilk sayısı yine Rowland’tan geldi. Periyodun devamında Eskişehir Basket farkı kapatmaya çalışsa da ev sahibi takım Ivan Buva ile sayılar bulmaya devam etti. Üçünücü periyor 66-41 İstanbul BB’nin üstünlüğüyle sonlandı.


Eskişehir Basket son çeyrekte Sean Marshall, E.J. Rowland, Josh Duncan ve Dorukhan Engindeniz’le farkı azaltmaya çalışsa da bu yeterli olmadı ve maç 85-71 İstanbul ekibinin galibiyetiyle sona erdi.


Periyotlarda alınan skorlar

24-9

45-26

66-41

85-71

Özeçoğlu maçtaydı

Eskişehir Basket’in başkanı Sinan Özeçoğlu, İstanbul BB-Eskişehir Basker maçını protokol tribününden takip etti. Maç sonu Özeçoğlu’nu üzgün olduğu gözlendi.

Maçın oyuncusu İvan Buva

İstanbul BB’de Ivan Buva maçı 28 sayı, 5 ribaunt, 4 asistle bitirerek 2/3 üç sayı isabeti ve 11/19 ikilik atışlarıyla maçın oyuncusuydu.

    


En fazla sayı Duncan’dan

Josh Duncan İstanbul BB potasına bıraktığı 16 sayıyla, Eskişehir Basket adına en fazla sayı üreten isim oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.