İŞİTME ENGELLİ SPORCUDAN ÖNEMLİ BAŞARI

30 Nisan -2 Mayıs tarihlerinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında Sarar Spor Kulübü adına yarışan Mehmet Kızılkaya kyoruğı  ve  poomse  dallarında 80 kiloda Türkiye ikincilikleri elde etti.

İŞİTME ENGELLİ SPORCUDAN ÖNEMLİ BAŞARI
04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:51

30 Nisan -2 Mayıs tarihlerinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında Sarar Spor Kulübü adına yarışan Mehmet Kızılkaya kyoruğı  ve  poomse  dallarında 80 kiloda Türkiye 2.likleri elde etti. Antrenörler Recep Başkan ve Şakir Acet yaptıkları açıklamada, sporcunun çok güzel bir başarı yakaladığını final oynayarak ikinci olduğunu aktardılar. Antrenörler desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sarar ailesine ise teşekkür ettiler. Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar sporcuyu  başarılarından dolayı  kutladı. Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban ise, "Antrenörlerimizin ve sporcumuzu canı gönülden kutluyorum herzaman desteklemeye devam edeceklerini geleceğimizin teminatı olan gençlerin yanında duracağzı" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.