İnönülü sporcu Elif Gökçe Avcı'nın başarısı

İnönü Belediyesi sponsorluğu ile oryantiring sporunda İnönü'yü temsil eden Elif Gökçe Avcı, farklı bir alan olan koşuda önemli bir başarı kazanarak Bozcaada'da ikinci oldu.

İnönülü sporcu Elif Gökçe Avcı'nın başarısı
15 Mayıs 2017 Pazartesi 17:11

Türkiye’nin dört bir yanından gelen amatör ve profesyonel sporcular, bu yıl Bozcaada 6.’sı düzenlenen 10 kilometre koşusu ve yarı maratonu için bir araya geldi.

Bozcaada’nın zorlu parkurunda geçen koşuda; yarı maraton ve 10 kilometre olmak üzere iki parkur katetildi. Yarışma sonunda ikinci olan sporcu Elif Gökçe Avcı; "Start alana kadar parkurun daha kolay olacağını düşünüyordum, ama acı olmadan kazanmanın kıymetli olmadığını bir kere daha tatmış oldum. Yarışan tüm sporcuları tebrik ederim. Verdikleri destek için İnönü Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı sayın Kadir Bozkurt'a çok teşekkür ederim'' dedi.

Başkan Bozkurt da Avcı'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.