İLDİZ “BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK BUNDAN SONRASI ESKİŞEHİRLİLERE AİT”

Kulübün içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek için futbolcular ile birlikte oldukça seviyeli bir eylem ortaya koyduklarını belirten Yücel İldiz, “Bizim işimiz saha. Biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası Eskişehirlilere ait” dedi.

İLDİZ “BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK BUNDAN SONRASI ESKİŞEHİRLİLERE AİT”
01 Aralık 2017 Cuma 12:25

İldiz, “Kulübümüzün halini aksettirmek ile ilgili futbolcularımız ile birlikte oldukça seviyeli bir eylem yaptığımızı düşünüyorum. Bu eylem ardından Sayın Büyükerşen bizimle görüşmek istedi. Bize tavsiyelerde bulundu” dedi.

“Burada olmaktan pişman değiliz”

Eskişehirspor büyük bir camia bunca zorluğa rağmen burada olmaktan hiç pişman değiliz. İnşallah işler istediğimiz gibi gider.. Puan olarak istediğimiz yerde değiliz. Her puan çok önemli. Samsun bu ligin önemli ekiplerinden. Bizde kazanmak istiyoruz. İnşallah iyi bir neticeyle döneriz.

“Bizim işimiz saha”

Gazetecilerin siyasiler iel görüşmeleriniz devam edecek mi sorusu üzerine İldiz, “Biz gerekeni yaptık bundan sonra bizim işimiz saha elimizden geldiğince kamuoyuna kulübün içinde bulunduğu zor durumu aksettirmeye çalıştık. Buraya ciddi plan program çerçevesinde geldim. Umarın planlandığı doğrultuda gelişir her şey. Burası bir spor şehri bu şehrin bu şekilde olmaması gerekiyor. Dediğim gibi biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Eskişehirlilere ait” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.