İldiz: Birlik ve beraberlik başarıyı getirecek

Eskişehirspor yöneticileri, Teknik heyet ve futbolcular MKE Ankaragücü maçı öncesi taraftar grupları ile öğle yemeğinde biraraya geldi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Taraftarımıza, çok teşekkür ediyoruz. Zor günlerimizde bizlere her zaman, her koşulda destek veriyorlar. Takımımızda, sahada gösterdikleri performans ve aldığımız neticeler ile, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bugün burada gösterilen birlik ve beraberlik başarıyı getirecektir.” dedi.

İldiz: Birlik ve beraberlik başarıyı getirecek
02 Kasım 2017 Perşembe 15:45

Teknik Asbaşkan Ersin Tekgöz,Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız, Teknik Direktör Yücel ildiz, Yardımcı Antrenör Metin İlhan,futbolculardan Erkan Zengin,Hürriyet, Kaan Kanak, Uğur İnceman,Bilal Aziz Özer, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu, MKE Ankaragücü maçı öncesi taraftar grupları ile öğle yemeğinde biraraya geldi.  

Yemekte konuşan Teknik Direktör Yücel İldiz, “Taraftarımıza, çok teşekkür ediyoruz. Zor günlerimizde bizlere her zaman, her koşulda destek veriyorlar. Takımımızda, sahada gösterdikleri performans ve aldığımız neticeler ile, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bugün burada gösterilen birlik ve beraberlik başarıyı getirecektir.” dedi.

Teknik Asbaşkan Ersin Tekgöz ise, "Bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, ancak şehrin bu kadar duyarsız kalmasına da anlam veremiyoruz. Bu bir sitem değil, sadece bir kaç kişinin adım atması ile oluşabilecek artıları gözardı ediyoruz. Bizler elimizden geleni yaptık tekrar bir takım oluşturduk. Bazı şeylerin altyapısını oluşturduk.Bunun üstüne birde maddi konular ile boğuşmak, futbolcu arkadaşlarımızı bu konuda üzmek istemiyoruz.Şehrimizin önde gelen isimlerinin bu konuda her zaman olduğu gibi bizlere destek olacağını düşünüyoruz. MKE Ankaragücü maçı ve sonrasında oynayacağımız, Balıkesirspor maçını kazandığımız zaman şehrin dinamitlerinin de duyarsız kalmayacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız da, “Bizler de, MKE Ankaragücü taraftarını  misafir etmek isterdik.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.