İbrahim Baş: Bu kulübün tarih sayfalarında İbrahim Baş olarak yer almak beni mutlu edecek

Eskişehirspor’da İbrahim Baş dönemi atılan imzalar sonrasında resmen başladı. Baş, Eskişehirspor’un Türk futbolundaki yeri ve değerinin farkında olduğunu belirterek, “Altın çamura düşmekle değer kaybetmez. Camia şampiyonluk istiyor. Bizde onlara bu şampiyonluğu vereceğiz” dedi.

İbrahim Baş: Bu kulübün tarih sayfalarında İbrahim Baş olarak yer almak beni mutlu edecek
05 Temmuz 2023 Çarşamba 13:40

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü İbrahim Baş, imza töreni sonrasında göreve başladı. Baş, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada nasıl bir takıma kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirterek,  Bu kulübün tarih sayfalarında İbrahim Baş olarak yer almak beni mutlu edecek. Derdiniz ve kederinize ortak olmak nasipmiş. BAL Ligi statüsü ile birlikte çok zorlu bir lig. Eskişehir camiası bu yıl çok çabuk bir şekilde bu ligde kurtulmak lazım. Biz Eskişehir’i Anadolu’ndan İstanbul’a kafa tutan takım olarak tanıdık. Birçok futbolcuya vitrin olan bir takım olarak tanıdık. Pek çok antrenörü futbola kazandıran takım olarak tanıdık. Bu takımı bu nedenle bulunduğu yerden çıkarmak hepimizin görevi. Bu liglerde düşmeler var, kalkmalar var. Bu liglerde her şey her zaman çok güzel gitmiyor. Altın çamura düşmekle değer kaybetmez. İleriki günlerde çok güzel şeyleri paylaşacağız. Cebimizdeki 1 lira başkanın cebindeki 2 liradan değerlidir. Elimizdeki oyuncu kim olursa olsun bizim için değerlidir. BAL Liginin bazı gerçekleri var. Bu gerçeklerin farkında olarak hareket edeceğiz. Büyük Eskişehirspor taraftarını arkamıza aldığımız zaman kimse bizim karşımızda duramaz. Ben 6 yıldır bu ligde çalışıyorum. Bu 6 yılın 3 tanesini şampiyonluk 2 tanesinde final oynadım. Neler istenildiğini neler yaşandığını bilen bir ekibim var. Çok para harcamak iyi transfer yaptığımız anlamına gelmiyor. Dikkatli bir şekilde çalışmalıyız.” Diye konuştu. Eskişehirspor’un taraftarının beklentisinin şampiyonluk olduğunu belirten Baş, “onu görecekler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL GÜNEŞ - 11 ay önce
CANI YÜREKDEN BAŞARILAR DİLİYORUM.ESESİ HAKETTIGI YERE GETİRECEĞİNE İNANCIM TAM.
Avatar
İSMAİL GÜNEŞ - 11 ay önce
CANI YÜREKDEN BAŞARILAR DİLİYORUM.ESESİ HAKETTIGI YERE GETİRECEĞİNE İNANCIM TAM.