Hoşcan: Halil Ünal’ı tebrik ediyorum tam bir ilizyon yapıyor

Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan yaşananları tam bir ilizyon olarak değerlendirerek, “Halil Ünal’ı tanımazsan konuştukları ardından sarılıp ağlayacaktım” dedi.

Hoşcan: Halil Ünal’ı tebrik ediyorum tam bir ilizyon yapıyor
03 Ocak 2019 Perşembe 14:23

Gergin geçen Eskişehirspor Olağanüstü Kongresi’nde gerilimin en üst noktaya çıktığı zaman dilimi Eskişehirspor Eski Başkanlarından Mesut Hoşcan’ın konuşması sırasında oldu. Halil Ünal’ın ilizyon yaptığını belirten Hoşcan şöyle konuştu: Halil Ünal’ı tanımazsam yemin ediyorum demin ki konuşması sonrasında sarılıp ağlayacaktım, tam bir ilizyon izledik. Bizim son zamanlarda kongre tarihlerinde bir acayiplik var. Ya bayram öncesi, ya da yılbaşından sonra. Sabah namazından sonra gelseydik hiç olmazsa işimize gücümüze bakarız. Ben kongrelerde konuşuyorum. Ve yapıcı açıklamalarda bulunuyorum. Ama başkan sağ olsun ben gittikten sonra arkamızdan sallıyor. Çok söylenecek şey var ama başkanın dediği gibi ağzımıza su kaçıyor. Ben bunları bugün son kez konuşacağım. Borcu ödenen futbolcular açıklanırken ne tuhaf ki sadece bizim dönemden bahsediliyor. Senin dönemindeki Erkan’ın Necati’nin, Kamara’nın, Ümit Karan’ın, Tello’nun Servet’in milyon Euro’larını kim ödedi? 2015 yılında kendi ağzıyla kendi şikayeti üzerine kulübe inceleme yapıldı. 2015 sonunda yapılan inceleme sonrasında ter temiz bir şekilde rapor verildi. Benim devraldığımda 27 milyon olarak açıklanan bir borç vardı.99 milyon borç olduğu tescillidir. Ben kulüp başkanlığını bırakmam rağmen Boffin’in, Kaan’ın Tarık’ın Ahmet Kamil’in paralarını ödedim. Bu futbolcular nerede? Halil Ünal sen bu kulübü bu hale getirdin. Hocamız “kahvaltılık yok” diye açıklama yapıyor hoca kötü oluyor. Neden hoca kötü olsun? Başkan nerede, yönetim nerede? Bir ilizyon oynanıyor. Benim kongre üyelerine özel bir ricam var. Korkmayın kim gelirse gelsin kulübü daha iyi yönetir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.