HEYECAN FIRTINASI YAŞANACAK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, İspanya Ligi ile birlikte Avrupa’nın en kaliteli iki ligi konumunda. Çok sayıda takımın yatırım yaptığı lig, 2017-18 sezonunda da ilgiyle takip edilecek. Bu sezon büyük heyecan yaşanacak.

HEYECAN FIRTINASI YAŞANACAK
05 Ağustos 2017 Cumartesi 14:39

Geçtiğimiz sezon Euroleague’de şampiyon olarak Türk basketbol tarihine geçen Fenerbahçe, Bogdanovic ve Ekpe Udoh gibi süper starları kadrosundan kaybetse de yerlerini dolduracak transferlere imza attı. Geçen sezon Süper Ligi de şampiyon olarak tamamlayan Sarı-Lacivertli ekip, bu sezon da iddialı. Aynı şekilde geçen sezon Euroleague’de Play-Off oynayan Anadolu Efes, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğu hedefliyor.
 
Hedefimiz Avrupa
 
Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket, 2017-18 sezonunda önemli başarılara imza atmak istiyor. İspanyol Koç Joseph Maria Berrocal’i takımın başına getiren Siyah-Kırmızılı ekip, Earl Jerrod Rowland, Billy Baron ve Viacheslav Kravtsov gibi kaliteli isimleri kadroya dahil etti. Ligde normal sezonu ilk 8 içerisinde bitirmeyi amaçlayan Eskişehir Basket, Avrupa kupalarına katılmak istiyor.
 
Zayıf rakip yok
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde hafife alınacak hiçbir takım yok. Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımların yanı sıra Darüşşafaka, Banvit, Pınar Karşıyaka ve Tofaş gibi dikkat edilmesi gereken birçok takım var. Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu, yaptığı açıklamada bu sezona çok önem verdiklerini belirterek, Eskişehirli basketbol severlere Avrupa heyecanı yaşatmak istediklerini belirtti.
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Takımları

Eskişehir Basket
Anadolu Efes
Banvit
Beşiktaş SJ
Darüşşafaka
Demir İnşaat B.
Fenerbahçe Doğuş
Galatasaray Odeabank
Gaziantep Basketbol
İstanbul BBSK
Muratbey Uşak
Pınar Karşıyaka
Sakarya BŞB
Tofaş
Trabzonspor MP
Yeşil Giresun Bld
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.