HESABIMIZ 1-2 HAFTA ŞAŞAR

Denizli, Adana Demirspor maçından alınan yenilgi sonrasında "Hesabımız 1-2 hafta şaşar ama düşüncemizde hiç bir değişiklik yok" dedi

HESABIMIZ 1-2 HAFTA ŞAŞAR
08 Nisan 2017 Cumartesi 21:29

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 27. haftasında evinde karşılaştığı Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Mustafa Denizli, Eskişehirspor'un başında çıktığı 7. maçta mağlup oldu. Denizli'nin takımı ilk 4 maçında berabere kalırken, son 2 karşılaşmadan ise galip ayrılmıştı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bugün, belki maç öncesi düşüncelerimizde olmayan bir tabloyla karşılaştık. Evimizdeki mağlubiyeti bir çok faktöre bağlayabiliriz ama ben takımımızla ilgili söyleyeyim. Bugün hata yapma günümüzdü. Bu hataları yaptık. Esasında oyuna iyi başladık. Olabilecek pozisyonları oluşturmaya çalıştık, olmadı. Bu mağlubiyet bizim hesaplarımızı bir veya iki hafta geciktirir. Onun dışında çok bir şey söylemek istemiyorum. Bizim adımıza yaşanmış kötü bir gün oldu. Ama düşüncemizden herhangi bir sapma asla olmayacaktır. Bu konuşmaları maçın skoru ile ilgili söylemiyorum. Tabii ki kazansaydık da aynı şeyleri söyleyecektik. Yaptığımız hesaplar belki 1-2 hafta şaşar. Kadroyu da önümüzde çok net görüyoruz. Bu hataları da bundan sonra yapmamak için tüm çabamızla çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.