Her şey tamam para eksik

Her ne kadar lig öncesinde yapılan hazırlık maçları lig için çok büyük önem taşımasa da Eskişehirspor oynadığı hazırlık maçlarında sergilediği performans ile taraftarına umut veriyor. Ne var ki, Kırmızı Şimşekler’in ligde de aynı olumlu tabloyu sürdürebilmesi için acil olarak maddi kaynak bulması gerekiyor.

Her şey tamam para eksik
24 Temmuz 2018 Salı 11:58

Sezon hazırlıkları kapsamında şimdiye kadar oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında da sahadan galibiyet ile ayrılan Kırmızı Şimşekler, lig öncesi taraftarına ciddi anlamda umut veriyor. Başkan Halil Ünal bu tabloyu daha sağlamlaştırmak için birkaç takviye daha yapmayı planlıyor. Ancak Eskişehirspor’un içinde bulunduğu mali tablo transfer yapma konusunda Eskişehirspor Yönetiminin elini ayağını tabir yerindeyse bağlıyor. Eskişehirspor Taraftar Komitesi kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlerle kaynak arayışlarını sürdürürken, Başkan Halil Ünal ise aynı şekilde mali kaynak yaratmak konusunda ciddi efor sarf ediyor. Eskişehirspor’un sezon boyunca başına dert olması beklenen mali tablonun düzelmesi konusunda Eskişehirspor taraftarının en çok beklenti içinde olduğu kanat ise iktidar kanadı. Hükümet kanadından destek gelmemesi halinde ciddi bir kaos yaşaması kaçınılmaz olan Eskişehirspor’un bu sezon Süper Lig’e yükselebilmesi için Eskişehir AK parti Milletvekilleri’ne de büyük sorumluluk düşüyor. Aksi halde hem transfer hem de hazırlık döneminde yeni sezon için ciddi şekilde umut vaad eden Eskişehirspor, bir kez daha umut atmosferinden uzaklaşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.