HER MAÇTAN PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Eskişehirpsor Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HER MAÇTAN PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR
07 Ekim 2017 Cumartesi 17:38

Türkiye- İzlanda maçını değerlendiren İldiz, “Mağlubiyeti hakkettik. Gerçekleri görmek lazım. İzlanda en iyi oynayan ekiplerden birisi. Bu tip takımlara karşı zaten zaaflarımız var. Milli takım ve bizim açımızdan kötü oldu. Her kötüden bir iyi çıkar. Milli Takım olarak yeni bir yapılanmaya gitmemiz gerekiyor” dedi.

TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Takımda morallerin yerinde olduğu söyleyen İldiz, “Oyuncu arkadaşlarımızda gerçekten istediğimiz şekilde çalışıyor. Eskişehir camiasında da desteklerini bize hissettiriyor. Bu camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizler sadece sizleri temsilen sahada elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kazanarak başlamamız iyi oldu. Ama hakikaten çok sakat oyuncumuz vardı. Bir takım eksikliklerimiz var. Bunlar Milli Takım arasında gidermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HER MAÇTAN PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR

Galibiyetin devamını getirmek istediklerini ifade eden İldiz, “ Ofedua dışında, diğer arkadaşlarımızın tamamının sakatlıkları geçmiş olacak. Kaptanımızın da cezası bitiyor. Biraz nefes almış olacağız. Hafta sonu son derece zorlu bir Adana Demirspor müsabakası var. Ligin en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Her puan çok önemli. Her maçtan puan ya da puanlar çıkarmamız gerekiyor” dedi.

KAMP ESKİŞEHİR’DE OLACAK

Takım olarak kamp çalışmalarını Eskişehir’de sürdüreceklerini söyleyen İldiz, “Çok sakat futbolcumuz vardı. Burada hava koşulları istediğimiz gibi gidiyor. Burada tam mesai çalışıyoruz. Taraftarımızla iç içe olmanın takıma daha yararlı olacağını düşündük. Kamptaki havayı burada yaşıyoruz” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ ESKİSEHİRSPOR'U DÜZLÜĞE ÇIKARMAK

Moralleri üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten İldiz, “Önceliğimiz Eskisehirspor'u düzlüğe çıkarmak. Önümüzü görmek. İnşallah o günleri yaşarız. Ondan sonra ufka daha geniş bir şekilde bakabiliriz. Bütün gücümüzü bunun için harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

KISITLI BİR KADROMUZ VAR

İldiz, “Sayın başkan sonra derece iyi niyetli. Takıma olumsuzlukları yansıtmamaya çalışıyor. Bizde elimizden geldiğince… Sadece ‘sahaya bakalım’ diyorum. Oyuncu arkadaşlarda bunun bilinci içerisinde. Genç arkadaşlara da bakacağız. Kısıtlı bir kadromuz var. Bu nedenle de kadroyu çok ekonomik kullanmamız lazım. Dış etkenlerden biz etkilenmemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

OYUN ŞEKLİMİZ VE ANLAYIŞIMIZ DEĞİŞTİ

Kendi oyun anlayışı hakkında da bilgi veren İldiz, “Oyun şeklimiz ve anlayışımız değişti. Deplasmanda veya içerde olsun daha akılcı oynayacağız. Ama bu biraz zaman istiyor. Şuan yeteri kadar gol atamıyoruz ama gerekenden fazla gol yiyoruz. Bu durumu halletmeye çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.