Hep beraber miyiz yoksa bizim devrilmemizi mi izleyeceksiniz?

Hep beraber miyiz yoksa bizim devrilmemizi mi izleyeceksiniz?
30 Kasım 2017 Perşembe 13:43

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Yıllardır taraftarların vermiş olduğu birlik beraberlik direniş mücadelesine Artık futbolcuların da katıldığını tüm dünyanın gördüğü bir noktada, 29 Kasım Çarşamba günü yapılan olağanüstü kongrede yakın tarihimizde kulübümüze hizmet etmiş başkanlarımız Sinan Özeçoğlu başkanımız etrafında birleşip Eskişehirspor’u düzlüğe çıkarmak için camiaya sözü verdiler. Kulübümüzün eski Başkan ve yöneticilerinin vermiş olduğu önerge başkanımız Sinan özeçoğlunun da isteği doğrultusunda yapılan oylama sonucu kongre üyeleri tarafından kabul görerek bir hafta ertelenmiştir.


Önümüzdeki bu 1 hafta sürecinde sadece eski Başkanlardan eski yöneticilerden değil Milletvekillerimizden, Belediyelerimizden, ETO ve ESO’dan, iş adamlarımızdan ve tüm Sivil toplum kuruluşlarından somut destek bekliyoruz.


Her zaman söylüyoruz, Eskişehirspor bu şehrin öncelikli meselesidir. Tüm makam sahibi büyüklerimizi oturdukları koltukları doldurmaya çağırıyoruz. Eskişehirspor taraftarı size oy vermiş insanlardan oluşmaktadır. Sizlerden Eskişehirspor'a da hizmet beklemekteyiz. Büyükşehir Belediyemizden de belediye başkanımız Prf. Dr. Yılmaz Büyükerşen hocamız nezdinde başkanımızın önerdiği projelerin maddi kaynağa dönüşmesi için takipçisi olmasını bekliyoruz. Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ulusal ve uluslararası imajıyla isterse her türlü desteği Eskişehirspor’a yönlendirebilir. Avrupa kenti Eskişehir diye övünüyoruz ancak Avrupa'ya giden bir takım bu şehrin reklamını çok daha iyi yapacaktır. Eskişehirspor’umuzun artık süslü kelimelere ihtiyacı yok, somut maddi desteğe ihtiyacı var.


Bu süreçte en büyük beklentimiz de hem iktidarda yetkili mercilere yükselen hem de şehrin abisi konumuna gelen Sayın Harun Karacan’dan. Sayın vekilimiz, siz de takip ediyorsunuz, bakın ilk kıvılcım ateşlendi, herkes Eskişehirspor’u ayağa kaldırmak için harekete geçti. Bu hareketin sonuçla neticelenmesi için sizin maddi ve manevi katkınız çok önemli. Başbakanımızın da söylediği gibi bu süper şehrin takımının da süper lig de olması gerekiyor. Şu an herkes sizin Eskişehirsporu'un kurtuluşuna yardım etmenizi bekliyor. Bu tepkisizliğiniz sizi sevenleri üzüyor. Lütfen daha fazla geri durmayın.


Sayın Valimizden de Eskişehirspor'a kaynak sağlayacak atılımlar bekliyoruz.


Bu şehri yönetenler olarak halkın bu çığlığına lütfen sessiz kalmayın.

Şimdi yüzbinlerce taraftarın adına,


Vekillerimize, Valimize, Belediye Başkanlarına, Tüm Oda Yönetimlerine, Tüm Derneklere ve tüm Sivil Toplum Örgütlerine soruyoruz.


Farzedin ki; Bandırma Vapurundayız Samsun’a doğru yola çıkmışız.


Farzedin ki kurşun bitmiş süngü takmışız.


Hep beraber miyiz yoksa bizim devrilmemizi mi izleyeceksiniz?

Ben de varım diyen tüm seçilmişleri atanmışları bu hafta Samsun’a uçak kaldırmaya ve bu uçağa doluşup Eskişehirspor’un kurtuluşu adına Samsun çıkartmasına davet ediyoruz. Eminiz ki o uçakta gerekli destek alacak ve Eskişehirspor’un kurtuluşu bu yolla sağlanacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 6 yıl önce
Sevdamız,şehrimizin en büyük markası,es es imiz hep gurur kaynağımız olsun,güçlü olsun ama her 10-15 yılda birilerinin hatasını birileri temizleyecekse bu iş olmaz.Bu takım sirketlesmeli ve kimseye muhtaç olmamalı.