HEDEF 30 BİN KOMBİNE

Geçen sezon Süper Lig'e yükselmeyi adeta kıl payı kaçıran Eskişehirspor'da, yeni sezon öncesi kombine bilet seferberliği başlatıldı.

HEDEF 30 BİN KOMBİNE
25 Temmuz 2017 Salı 12:47


TFF 1. Lig'de yeni sezona hazırlanan Eskişehirspor'da, çalışmalar dört koldan devam ediyor. Transfer yasağına rağmen elindeki kadroyu büyük oranda koruyan Es-Es'de, taraftar da üzerine düşeni yapmayı hazırlanıyor. 33 bin kişilik yeni stadyumu doldurmak için harekete geçen taraftarların, satışa çıkan kombine biletlere yönelmesi için fiyatlarda iyileştirme yapıldı.

Bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirerek fiyatları açıklayan Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu'na, taraftar gruplarının liderleri de eşlik etti.

Taraftardan bilet yerine kombine bilet almalarını beklediklerini belirten Başkan Sinan Özeçoğlu, satışların bugün itibariyle başlayacağını aktardı. Hedefin 30 bin kombine satmak olduğu ifade eden Başkan Özeçoğlu, "Taraftar gruplarımızın liderleri burada, 10 günden bu yana kombinelerin ne zaman çıkacağını sordular. Bizde bugünü kararlaştırdık. Çünkü bir yandan da çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki yılın yapılanmasını sürdürmeye çalışıyoruz. Taraftar gruplarıyla birlikte hedefimiz Türkiye'de 30 bin kombine satmak. Örnek olmak istiyoruz. Bunu da inşallah hep birlikte Türkiye'ye göstereceğiz. Bunda benim bir şüphem yok. Aynı zamanda kombine fiyatlarımızda da ilk toplantımızda söylediğimiz gibi iyileştirme yaptık. Maraton tribünü 150 lira, kale arkaları 60 lira, VIP 500 liradan olmak üzere bugünden itibaren satışa çıkıyoruz. Bu anlamda da bütün Eskişehir taraftarını ve seyircisini kombine bilet almaya davet ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz ellerinden gelen fedakarlığı yaptı, bundan sonra taraftarımız var. Taraftarımızın da bu özveriyi göstereceğinden hiç kimsenin şüphesi yok. Eskişehir'deki sivil toplum kuruluşlarının da devreye girip bilet dışında loca ve reklam çalışmalarında Eskişehirspor'a verecekleri destekleri bekliyoruz" dedi.

Öte yandan kombine biletleri Atatürk Stadı gişeleri, Eskişehir Yeni Stadyum gişeleri ve PassoLig kanallarından yapılacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.