HAYAL KIRIKLIĞI

HAYAL KIRIKLIĞI
16 Ekim 2017 Pazartesi 10:30

Yücel Hoca'nın gelişi, alınan ilk galibiyet, lige verilen ara, sakatların düzelmesi, Erkan'ın cezasının bitmesi... Adana Demispor maçı öncesi bizleri hayli umutlandırdı. Bu gelişmelerin hepsi Eskişehirspor için artıydı.


Ama malesef hayal kırıklığına uğradık. Üzüntümüz sadece mağlubiyete değil. Eskişehirspor sahada takım olma adına olumlu görüntü vermedi. Sıkıntılarımız aynen devam ediyor.


Hala ikili mücadeleleri kazanamayan, çok fazla bireysel hata yapan, oyun disiplininden çabuk kopan özellikle de takım savunması yapamayan bir Eskişehirspor izledik.


Maç istatistiklerinde, ikili mücadeleleri kazanan takımların maçı da kazandığı rakamlarla da kanıtlanmıştır. Bunu lehimize çevirmeden kazanacağımız maçlar tesadüften ileri gitmez.


Burada hocanın yaptıracağı antrenmanlar kadar oyuncuların da profesyonelce, düzenli bir yaşam sürmesi gerekir. Futbolda yapılan dinlenme, en az çalışmalar kadar önemlidir. Antrenman ve dinlenme birbirlerini tamamlayan unsurlardır. Yani kısacası, top sizde futbolcu arkadaşlarım! 8 lig maçı oynayıp hala sahada fiziksel eksikliğiniz gözleniryorsa; bence profesyonelliğinizi gözden geçirin.      

Sizler işin bu kısmını hallettiğiniz zaman, göreceksiniz sahada işiniz daha kolay olacaktır.


Bu maç için bireysel kritik yapmak anlamsız. Topla fazla oynamış gibi görünsek de, buna rakip müsade etti. Forvet hattı hareketsiz olduğu için, ceza sahası dışından atılan 2 şutumuz (1i gol oldu) dışında pozisyonumuz yok. Rakibin ise bizim yaptığımız basit top kayıplarından yakaladığı birçok pozisyon ve bulduğu 3 gol var. Hele yediğimiz 2.golü, amatör kümelerde göremezsiniz. Bu seviyedeki bir takıma hiç yakışmadı.


Olumlu olarak da, kötünün iyisi: H.Hüseyin Acar'ı yazabiliriz. En azından çabaladı, teslim olmadı.


Eskişehirspor'la yaşayamadığımız galibiyet sevincini, basketbolda Banvit'i yenerek yaşadık. Sadece bu da değil. BAL liginde KURTULUŞSPOR, ligin favorisi Kütahyaspor'u deplasmanda yenerek "ben de varım" dedi. Diğer takımızı Anadolu Üniversitesi aldığı 3.galibiyetle sessiz sedasız grubun gizli lideri oldu. Her iki takımı da tebrik ediyor, bu hafta aralarında oynayacakları maçın dostça ve futbol dolu geçmesini temenni ediyorum.


Güzel bir hafta olması dileğiyle hoşçakalın...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.