Hatipoğlu: TAKIMA VE KULÜBE SAHİP ÇIKIN

Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu, ES TV’de 90+3 programına telefonla bağlandı. Eskişehirspor mevcut yönetimine çağrıda bulunan eski Başkan Hatipoğlu, "Mevcut yönetimden ricada bulunuyorum. Mevcut başkan ve altındaki yönetim kurulu üyeleri, yönetimlerini kuvvetlendirerek, yeniden başkanlığa aday olmalı ve sezon sonuna kadar bu takımı düzlüğe çıkarmalı. En azından sezon sonuna kadar götürmelidirler." dedi.

Hatipoğlu: TAKIMA VE KULÜBE SAHİP ÇIKIN
28 Kasım 2017 Salı 10:32

Kendi başkanlığı döneminde yaptıklarını anlatan Hatipoğlu, "2006- 2007 sezonunda başkan olduğum sene, ne Kemal Unakıtan, ne Harun Karacan, ne de Nabi Avcı vardı… Yönetimi aldıktan sonra ilk işimiz, şuan ki Eskişehirspor Tesislerinin temelini atmak oldu. Hiçbir siyasi ya da bakan yoktu arkamızda. Kaba inşaatını bitirdik. 2006-2007 sezonu bitti, bir siyasi destek geldi. Kemal Unakıtan, Eskişehirspor’a destek verdi. Onun desteği ile kaba inşaatı bitmiş tesisleri tamamladık. Eskişehirspor’u şampiyon yaptık."dedi.

Mevcut yönetimin göreve devam etmesi gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu şöyle devam etti: "Bu yönetim de biraz daha sabrederse, Eskişehirspor’u ilk altı seviyesine sokarsa siyasi destek gelecektir. Daha üçüncü ayında destek gelmedi diye takımı bırakmayı ben kabul etmiyorum.  Doğru olmadığına inanıyorum.

Eskişehirspor çok çok daha zor günler görmüştür. Azimle buralara gelmiştir. Eskişehirspor’un bugün mevcut yönetiminin işe yeniden sarılıp, işi götürmesi gerekiyor. Yoksa Eskişehirspor küme düşecek.

24 puanlık, puan silme olayında şöyle bir problem var. Çünkü ben Eskişehirspor isminin ve imajının her şeyden önce geldiğine inanıyorum. Bugün Eskişehirspor için  ‘şu kadar borcu var, şu kadar puan silinecek’ derseniz hiçbir hocayı, hiçbir futbolcuyu buraya transfer edemezsiniz.  24 puan ısıtılıp ısıtılıp ortaya konuluyor. Toplam 500 bin Euro’ya ödendiği takdirde, 24 puan silme cezasının ortadan kalkacağını öğrendik. Yönetim tarafından bu paranın ödenip, bu silme cezasının ortadan kalkması gerekiyor.

Buradan çağrımdır; Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim takıma sahip çıksın. Elinizde iyi, hazır bir kadro var. Ben siyasi desteğin ve şehir desteğinin geleceğine inanıyorum. Ancak biraz daha sabır etmeleri gerekiyor. Bu dönemde Eskişehirspor’u bırakmasınlar ve yollarına devam etsinler. Lütfen kimsede benim Eskişehirspor sevgimi, sevdamı daha fazla sorgulayıp beni üzmesin."


Etiketler; #Nebi Hatipoğlu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.