HALİL ÜNAL İLE NE GÖRÜŞTÜ?

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile bir görüşme gerçekleştiren teknik direktör Bülent Uygun, siyah kırmızılı takımla herhangi bir anlaşmaya varmadıklarını söyledi.

HALİL ÜNAL İLE NE GÖRÜŞTÜ?
13 Haziran 2017 Salı 10:02

Ajansspor.com'a gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, Eskişehirspor ile görüştüğü iddialarına cevap verdi. Eskişehispor ile anlaşmadığını belirten Uygun, "Eskişehirspor iddiları gündeme geldi. Cuma günü Ankara'da finansal mali kurul toplantısı vardı. Eskişehirspor Başkanı Sayın Halil Ünal ile oturduk, akşam iftarı Eskişehir'de yapalım diye karar aldık. Sonrada Sapanca'ya geçerim diye düşündüm. Eskişehirspor'a karşı bir gönül bağım var fakat bir transfer görüşmem olmadı. Eskişehirspor ile anlaştığım iddiaları gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Birkaç takımla isminin anılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Uygun, "Adımızın önemli takımlarla anılması mutluluk verici. Kendim hedef koydum, şampiyonluğa oynayacak takımlarda çalışmak istiyorum. Şu anda Katar'dan teklif var. Katar'ın bulunduğu zor konumda çalışmak isterim. Bir takıma gitmek için beklemiyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.