HALİL ÜNAL: GENEL KURUL KARARI ALACAĞIZ

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal önemli açıklamalarda bulundu. Çarşamba günü yönetim kurulu toplantısı yapacaklarını belirten Ünal, genel kurul kararı alacaklarını söyledi.

HALİL ÜNAL: GENEL KURUL KARARI ALACAĞIZ
11 Aralık 2018 Salı 16:46

Devre arası ile ilgili tüm planlamaları yaptıkları belirten Ünal, 19 Aralık’ta yapılacak Eskişehirspor Gecesi ile ilgili olarak  , “Biletlerimiz satışa sunuldu. Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Bölgesi ve iş adamlarımıza, Eskişehir sevdalılarına teşekkür ediyorum. Bu gecede Eskişehirspor ile ilgili istişareler yapacağız. Herkesin katılacağı bir gece olacak” dedi.

57 dosya var

Transfer tahtasını açmak için 57 dosya ile uğraştıklarını belirten Başkan Ünal, “Bu dosyaların tamamının maliyeti 40 milyon lira civarında. Göreve gelirken bu kulübün 50 milyon liraya ihtiyacı olduğunu söylemiştik. Defederico’nun -6 puan ceza riskini ortadan kaldırdık. Ben Khalifa, Kulach gibi futbolcularında böyle riskleri var ancak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu futbolculardan bir sorun çıkmayacağını düşünüyoruz. Malum ekonomik kriz var. Spor kulüpleri bu krizden daha fazla etkileniyor” dedi.

Dündar Ünlü ile yemek yiyeceğiz

Her fırsatta dile getirdiğim gibi bu takım yok olmasın diye göreve talip olduk. Şimdiye kadar 21 milyon 667 bin lira kaynak yarattık. Kulübümüzün hiçbir geliri yokken bunu yaptık. Çarşamba günü genel kurul kararı alacağız. Eskişehirspor’u yönetme niyeti olan varsa destekleriz. Dündar Ünlü benim arkadaşım. Onunla konuştuk. Ona “gel sana bir yönetim yapalım” dedim. Ama onun da böyle bir niyeti yok yarın öğlen bir yemek yiyeceğiz” dedi

Arkadan sallamak en kolayı

Takıma moral ve motivasyon verilmesi gerektiğini belirten Halil Ünal, “Destek olamak zor. Ama arkadan sallamak kolay. Kimse arkamızdan sallamasın. Dediğim gibi; göreve talip olan varsa her türlü desteği vermeye hazırız. Çarşamba günü genel kurul kararı alacağız. Kimse çıkmaz. Bende çıkmam. Ben genel kurul kararı alırım, o salondan çıkarım” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.