HALİL ÜNAL ARTIK YOK

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın son kongrede yaptığı birlik çağrısına cevap alamaması ve dün kentte yapılan açıklamaların ardından başkanlığa artık aday olmayacağını öğrenildi. Ünal'ın saat 16,30'da bir basın toplantısı yaparak bu kararını kamuoyuna açıklayacak.

HALİL ÜNAL ARTIK YOK
04 Temmuz 2017 Salı 15:30

Eskişehirspor 55. Genel Kurul'unda yaptığı birlik çağrısının ardından görev dağılımı yapan ve 1 hafta süre isteyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, beklediği yanıtları alamadığı öğrenildi.

Özellikle dün AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'nün yönetime aday olacakların 10 milyon lira maya ile göreve gelmesi gerektiğini belirtmesinin ardından yeni bir görev dağılımı yapması Halil Ünal'ın başkanlık konusundaki düşüncelerini değiştirdi.

Kongrede 'Ben bu işe varım' diyen Halil Ünal yaşanan gelişmelerin ardından başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Ünal, bu kararını 16,30'da yapacağı basın toplantısında kamuoyu ile paylaşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.