Halı sahalardaki maçların da artık bir ligi olacak

Toplam 34 hafta süren ve her takımın kendi halı sahasının olduğu, ev sahibi ve deplasman şeklinde oynanan Süper Lig’i Eskişehir halı sahalarına taşıyan Türkiye’nin prestijli halı saha ligi tanıtıldı

Halı sahalardaki maçların da artık bir ligi olacak
28 Ocak 2017 Cumartesi 11:23

Hodrimeydan Halı Saha Ligi’nde EsLiga Ligi ve EsLiga 1 olmak üzere iki lig olacak. EsLiga Eskişehir’in halı sahada Süper Lig’i olacakken, EsLiga 1 ise Türkiye 1. Ligi gibi hizmet verecek. EsLiga’da küme düşen takımlar EsLiga 1’e, EsLiga 1’de ilk 3’e giren takımlar da EsLiga’ya yükselecekler. Bunun dışında tüm karşılaşmalar profesyonel kameramanlar eşliğinde HD olarak internetten yayınlanacakken, ödül olarak ise EsLiga’da şampiyon olan ekip yurt dışı, Play-off şampiyonu olan diğer bir ekip ise yurt içi tatil hakkı elde edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.