GİRESUNSPOR’U NASIL BİLİRSİNİZ?

Eskişehirspor’un Süper Lig yolundaki ilk engeli Giresunspor’u masaya yatırdık.

GİRESUNSPOR’U NASIL BİLİRSİNİZ?
23 Mayıs 2017 Salı 15:30

Eskişehirspor Perşembe günü saat 19.00’da Play Off’daki rakibi Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesi Giresunspor’un bu sezon sergilediği performansı sizler için derledik.

Bu sezon 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 53 puan toplayan Giresunspor rakip fileleri 40 kez sarsarken, kalesinde 34 gol gördü. Dış sahada vasat bir görüntü sergileyen Giresunspor deplasmanda oynadığı 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Giresunspor’u Play Off’lara taşıyan en önemli faktör iç sahada sergilediği performans oldu.

Giresun’un iç saha karnesi

İç saha puanlarının oluşturduğu puan tablosunda Sivasspor’un ardından ikinci sırada yer alan Giresunspor, 17 karşılaşmada 11 galibiyet 4 beraberlik, 2 kez de yenilgi aldı. Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 25 gol gönderen Giresunspor, kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Giresunspor kendi evinde Boluspor’a 2-1 ve yine Sivasspor’a 2-1’lik skorlarla yenildi.


Es Es ile mücadelesi

Tarihinde ilk kez Play Off’larda mücadele edecek olan Giresunspor bu sezon Eskişehirspor ile 1 kez berabere kalırken, bir kez de Es Es’e yenildi. Eskişehirspor Giresunapor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı Semih Şentürk’ün golü ile 1-0 kazanırken deplasmanda oynana karşılaşma golsüz beraberlik ile sonuçlanmıştı.

İkinci yarı daha çok atıyor

Giresunspor bu sezon oynadığı karşılaşmaların ikinci yarısında daha golcü bir takım görüntüsü sergiledi. Toplamda attığı 40 golün 23’üne karşılaşmaların ikinci yarısında imza atan Karadeniz ekibi yine ikinci yarılarda defansif olarak da ciddi açıklar veriyor. Toplamda yediği 34 golün 23’ünü ikinci yarılarda kalesinde gördü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.