Gençlerbirliği'nden Eskişehirspor taraftarlarına çağrı

Ankara'da yaşanan stat problemi nedeniyle Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasındaki Tetiş Yapı Elazığspor maçını Eskişehir'de oynama kararı alan Gençlerbirliği, kulüp resmi sitesinden Eskişehirspor taraftarlarına çağrı yaptı.

Gençlerbirliği'nden Eskişehirspor taraftarlarına çağrı
17 Eylül 2018 Pazartesi 13:26

Çağrıda,Eskişehirspor taraftarları Gençlerbirliği tribününe davet edilirken, "Bugün karşılaşacağımız Tetiş Yapı Elazığspor maçı için Eskişehir halkının misafiri olacağız. Daha önce bir çok kez dostluk örneği sergileyen, centilmenlikleriyle adından söz ettiren iki camianın taraftarları bir kez daha bu vesileyle buluşma şansı yakalayacak. Renktaş ve dost kulübümüz Eskişehirspor taraftarlarını oynayacağımız maçta Gençlerbirliği tribünlerine davet ediyor ve yaşanacak güzelliklerin renktaş iki kulübün dostluğunu bir kez daha pekiştirmesini temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

'nda saat 20.00'da başlayacak Gençlerbirliği-Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşmasında hakem Sinan Dereci düdük çalacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.