GENÇLER SEZONU AÇIYOR

Bu sene Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yanı sıra genç takımıyla Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket, 1 Ekim Pazar günü ilk hafta maçına çıkacak.

GENÇLER SEZONU AÇIYOR
27 Eylül 2017 Çarşamba 14:35

Gençler parkeye çıkacak

Geçtiğimiz gün lansmanı yapılan Basketbol Gençler Ligi bu hafta sonu oynanacak olan ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 20 takımın mücadele edeceği ligde Eskişehir Basket Genç Takımı da mücadele edecek. Tamamı Türk basketbolculardan oluşan Potanın Genç Şimşekleri Koç Rıza Solmaz idaresinde zorlu maçlara hazırlanıyorlar.

İlk rakip Gaziantep Basket

Basketbol Gençler Ligi’ndeki Eskişehir Basket ligin ilk hafta karşılaşmasında günü Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda Gaziantep Basket ile mücadele edecek. Eskişehir Basket Genç Takımı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu ve Yenikent Spor Salonu’nda devam ediyor. Karşılaşma 1 Ekim Pazar saat 14.00’de oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.