Futsalda şampiyonlar belli oldu

Okullar arası Yıldızlar Futsal il birinciliği sona erdi. Erkeklerde Melahat Ünügür, Kızlarda ise Fahri Günay favori oldukları müsabakalar sonunda şampiyonluk ipini göğüsledi

Futsalda şampiyonlar belli oldu
03 Ocak 2018 Çarşamba 17:00

 Okullar arası Yıldız Kız-Erkek futsalda heyecan dün sona erdi. İlk olarak üçüncülük maçları oynandı. Kızlarda Org.Halil Sözer’i 5-1 mağlup eden Şehit Onur Yeşil üçüncü oldu. Erkeklerde ise Murat Atılgan karşısında 2-1 galip gelen Şehit Soner Özübek üçüncülüğü elde etti.

Final maçlarında kızlarda Fahri Günay ile Sinan Alağaç, erkeklerde ise Melahat Ünügür ile Özel Şehir Koleji şampiyonluk maçlarına çıktılar.  Kızlarda Fahri Günay 5-0’lık skorla şampiyonluğa ulaşırken, erkeklerde Melahat Ünügür 6-3 kazandı ve mutlu sona ulaştı.

Org.Halil Sözer-Şehit Onur Yeşil (1-5)

Murat Atılgan-Şehit Soner Özübek (1-2)

Fahri Günay-Sinan Alağaç (5-0)

Melahat Ünügür-Özel Şehir Orta Okulu (6-3) 

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.