FUTBOLCULUĞU İLE KALBİMİZE TAHT KURMUŞTU

2007-2008 sezonunda futbolcu olarak Eskişehirspor formasını terleten sergen yalçın bir kez daha Kırmızı Şimşekler’de… Sergen attığı imza ile resmen Eskişehirspor teknik direktörü oldu.

FUTBOLCULUĞU İLE KALBİMİZE TAHT KURMUŞTU
30 Temmuz 2017 Pazar 13:51

Başkan Özeçoğlu; Eskişehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız
Dün Eskişehirspor ile ilk antrenmanına çıkan Sergen Yalçın bugün yapılan sabah antrenmanı ardından taraftarlarında katıldığı imza töreninde kendisini Eskişehirspor’a bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Başkan Sinan Özeçoğlu sözlerine dün saldırıya uğrayan Yılmaz Büyükerşen’e geçmiş olsun dilekleri ile başladı. 13 Temmuz’da göreve geldik. Bir gün sonrada transfer cezası geldi. Bu cezadan sonra önceliğimiz oyuncu kardeşlerimiz ile anlaşmaktı. Bundan dolayı oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Biz ateşten bir gömlek giydik. Hocamızda bize ve futbolcularımıza güvenerek bu ateşten gömleği giymeyi kabul etti. Büyüklerimizin verdiği destek ile bundan sonra Eskişehirspor’u daha yönetilebilir bir hale getirmek istiyoruz. Taraftarımızı ve camiamız ile Eskişehirspor’u layık olduğu yere taşımaya çalışacağız. Bundan sonraki süreçte taraftarlarımızın katkı vereceğine inanıyorum. Hocamıza hayırlı olsun diyorum” dedi.
Buraya her şeyi bilerek geldik
İmza töreninde konuşan teknik direktör Sergen Yalçın ise “Öncelikle başkana teşekkür ediyorum. Eskişehirspor yeni bir yapılanma sürecine girdi. Yeni bir yönetim, yeni bir hoca. Bu sezon transfer yasağı var. Ama biz görevi kabule derken transfer yasağını bilerek kabul ettik. Mevcut kadroya güvendik. Bu yüzden sezon içinde bu durum bize bir bahane olmayacak. Çok iyi bir yönetim var sorunları çözmeye çalışan bir yönetim. Taraftara önümüzdeki süreçte çok görev düşecek. Biz teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Size sahada her şeyi ortaya koyan bir futbolcu grubu izletmeye çalışacağız. Yönetim, teknik heyet futbolcu ve taraftar birliğini yakalamamız bizim için çok önemli. İnşallah işin finali hepimiz için güzel olur” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.