FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Eskişehirspor A Takım futbolcuları, sezon öncesi sağlık kontrolleri bugün sabah saatlerinde Kulüp Doktoru Op.Dr.Barış Kurtgöz eşliğinde Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
19 Temmuz 2017 Çarşamba 15:47

Siyah kırmızılı takımın yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri Kardiyoloji, Ortopedi, Göğüs, Genel Cerrahi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye ve tüm tahlilleriyle birlikte gerçekleştirildi. 

Takım olarak kontroller sonucu hiç bir sıkıntıya rastlanmadı. Kulüp yönetimi, gösterdikleri misafirperverlik ve özen için Acıbadem Eskişehir Hastanesi'ne teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET TEZCAN - 7 yıl önce
ESKİŞEHİR DIŞINDA YAŞAYAN BİR ESKİŞEHİRLİ OLARAK. BAŞTA ERKAN ZENGİN OLMAK ÜZERE, ESES'İN BU ZOR GÜNLERİNDE YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYAN TÜM SPORCU KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERKEN, ATEŞTEN BİR GÖMLEK GİYEN YENİ YÖNETİME TÜM KALBİMLE BAŞARILAR DİLERİM.