FUAT ÇAPA’YI ACİLEN GÖNDERELİM

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, Fuat hocanın acilen gönderilmesini isterken, yönetim kuruluna ise kongre kararından vazgeçin çağrısında bulundu.

FUAT ÇAPA’YI ACİLEN GÖNDERELİM
04 Eylül 2019 Çarşamba 14:36

İlk istifa kararının Fuat Çapa’nın sözleşmeyi imzlamaması ve saha çıkmamasından kaynaklandığını belirten Osman Taş, “Ben Fuat hocayı bu zamana kadar gönderemedim. Eğer Eskişehirspor’a ufacık bi katkım olduysa bugün herkes Fuat Çapa’yı yollar. Benim gözümde Fuat Çapa Eskişehirspor için büyük zarardır. Bizim çocuklarımız doğru düzgün parala alamadılar hala da alamıyorlar. Ben yönetim olarak 395 bin lira para yatırmama rağmen o çocuklar sahaya  çıkmıyorsa, ben istifa ettikten sonra bu çocuklar sahaya çıkıyor, Fuat Çapa ben “istifa ettim” dedikten sonra sahaya çıkıyor. Bugün Çapa’nın sözleşmesini feshetmem halinde Eskişehirspor  1 milyon 250 bin lira zarar edecek. Ben bugün Fuat Çapa’yı yolluyorum. Bu parayı Osman Taş olarak ben ödeyeceğim. Osman Taş olarak bunu üstleniyorum” dedi.

Kongre kararından vazgeçin

Yönetici arkadaşlarından kongre kararını geri çekmelerini İsteyen Osman Taş; “Ben Mehmet Şimşek’e çok teşekkür ediyorum. Destek olduğu uyardığı için teşekkür ediyorum. Ben dün alınan kararı kabul etmiyorum. Buradan da arkadaşlara çağrı yapıyorum. Ben bugün Emre’nin 300 bin lira olan parasını yatırdım. Bizim devam etmemiz gerekir. Toko meselesi var önümüzde 15 günlü müsaade istedik. Yazışmalar hala devam ediyor. Ben istifa etmek istemiyorum. Kongreye gitmek istemiyorum. Niye gidip geldiğimi söyledim. Şayet buraya biraz da olsa katkım varsa yönetici arkadaşlarımın kongre kararından vazgeçmesini istiyorum.”dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.