Fuat Çapa, “Yapacak bir şeyimiz kalmaz ise geleceğimizi düşünmek zorundayız”

Hatayspor karşılaşması ardından basın karşısına geçen Fuat Çapa, daha önce bu tür acıların yaşanacağını belirterek, “transfer tahtası açılmaz ise ikinci yarıya başlamamak lazım” dedi

Fuat Çapa, “Yapacak bir şeyimiz kalmaz ise geleceğimizi düşünmek zorundayız”
05 Ekim 2018 Cuma 21:30

Hatayspor karşılaşması ardından değerlendirmelerde bulunan Çapa şu ifadelerde bulundu: Daha Önce kendi sahamızda  oynamış olduğumuz 3 karşılaşmayı göz önünde bulundurursak bugün o maçların çok uzağında kaldık. Ligin ilk haftalarında bazı şeyler söylemiştim. Eskişehir’in canının yanacağını çok zor süreç geçireceğimizi belirtmiştim. Kaldıramayacağımız kadar acı yaşayacağımızı söylemiştik. Bugün alınan sonuç benim için çok sürpriz değil. Biz Eskişehir’i ayakta tutmak adına gerekli gayreti gösteriyoruz ama sıkıntı elimizdeki malzeme bu. Esame listesine bakıldığı zaman 16 oyuncu yazabiliyorsanız bu çok düşündürücü. İlk devrenin bir an önce bitmesi için gün sayıyoruz”

HİÇ IŞIK YOK

Ama transfer yasağını açmaz isek ikinci yarıya başlamamak lazım. Buraya gelen taraftarın ne suçu var. Benim ne suçum var. Bırakıp gitmek için çok fazla nedenlerimiz vardı. Her türlü fedakârlığı yaptık. Kariyer anlamında maddi anlamda. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Ama bunları yapmamız hiçbir şey ifade etmiyor ki. İşin özeti ya transfer tahtası açılacak ya da biz de bir yere kadar… Çünkü katabileceğimiz bir şey kalmıyor. Neyin mücadelesini veriyoruz, kim için mücadele ediyoruz? En ufak bir ışık yok.  Mesaj vermenin anlamı yok. Biz hiçbir zaman gemiyi terk eden olmayız. Ama delikleri kapamak için verdiğimiz mücadelede bizi aşan şeyler olacaksa yapacak bir şey kalmaz. O zaman duygusallığı bir kenara bırakıp geleceğimizi düşünmek zorundayız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Selahattin Yüksel - 6 yıl önce
Fuat hoca çok haklı.Onun yerinde bir başka hoca olsaydı, çoktan takımı bırakmıştı. Gönül istiyor ki takım silkinsin, kendine gelsin. Emeği geçenlerde bunun semeresini görsünler. Fakat hocanın dediği gibi gençler bu fırsatı sanki geliyorlar, belki de kapasite sorunu.Allah hakkımızda hayırlısını versin.