Fuat Çapa: Sahip çıkan halk

İcra Kurulu ile birlikte kameralar karşısına geçen Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa önemli açıklamalarda bulundu.

Fuat Çapa: Sahip çıkan halk
06 Kasım 2018 Salı 16:45

Çapa yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bu takım halkın takımı. Sahip çıkan halk, o yüzden bizim halkın içine girmemiz gerekiyor. Bu yüzden şehir ile bütünleşip hem maddi, hem manevi destek arayacağız.

Son iki karşılaşmada aldığımız galibiyet sadece bizi değil, camiayı da mutlu etti. Belki bu sonuçlar tekrar umutları yeşertir. 3-4 hafta önce herkes karamsardı. Son iki karşılaşma tekrar inaç ve birlikteliği sağlamak için bize katkı sağlayacak. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ama gerçekçi olmak lazım. Oynadığımız futbolcu grubu futbolun abc si ile uğraşırken, üniversitelilere karşı mücadele ediyorlar. 17-18-19 yaş grubu ile oynuyoruz. Çok fazla baskı oluşturmamak gerekiyor futbolcularımız üzerinde. Hafta sonu oynayacağımız karşışılaşma en kritik karşılaşma. Bu karşılaşmada beklediğimzi sonuç ile dönersek hedefi yakalarız.Bu sene değişik bir lig geçtiğimzi seneler gibi değil. Biz ikinci devreye 6’ıncı sıradaki takımla 8-9 puan fark ile girebilirsek transfer tahtasını açmamız halinde ilk altıya girebiliriz.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Ertaş - 5 yıl önce
Adamsın fuat hocam